Grunnverdier på Myren trafikkskole

Myren trafikkskole

Grunnverdier på Myren trafikkskole

Som elev hos Myren trafikkskole, skal du være trygg på at du blir godt ivaretatt. Derfor jobber vi ut ifra fem grunnverdier.

 

Samarbeid; vil alltid gjøre ting enklere. Vi ønsker et godt samarbeid mellom lærer og elev. Men et enda tettere samarbeid mellom lærer og ledsager. Oppnår vi det, vil øvelseskjøringen hjemme bli enklere, og opplæringen blir mer effektiv.

Ærlighet; er et must for at et opplæringsforhold skal fungere godt. Du kan forvente at du vil få ærlige tilbakemeldinger. At vi holder det vi lover. Men det er også viktig for Myren trafikkskole at ærligheten går begge veger. Derfor forventer vi at du som elev er ærlig mot oss.

Tillit; for å oppnå tillit, må man være ærlig. Et tillitsforhold innebærer at du skal være trygg på at vi gjør det vi kan for at du skal mestre bilkjøring.

Kunnskap; er noe vi verdsetter høyt i Myren trafikkskole. Derfor vil høy faglig kompetanse være et viktig mål for oss. Dette for at du som elev skal være trygg på at du får undervisning av høy kvalitet. Vi vil gjøre det vi kan for å ha så lav strykprosent som mulig.

Kjøreglede; er når man gleder seg til å kjøre bil. Å være glad i å kjøre bil, henger sammen med kjøreferdigheten. Man må bli trygg på det man gjør og bli selvstendig. Derfor håper vi at du etter opplæring av oss vil se friheten, og ikke minst gleden ved bilkjøring. 

Flere nyheter

Elevinformasjon

Les mer

Trinn og nøkkelpunkt

Les mer

Sikkerhetskontroll kl. B

Les mer

Nyheter

Les mer

Vis alle